Leenan isä, Veikko, psykologi, pyytää tyttärensä poika kaveria, Aria, istuutumaan oman työhuoneensa lepo tuoliin vastapäätä työpöytää. Arilla oli hieman vaikeuksia panna kalunsa takaisin kireisiin farkkuihinsa sen Leenan pikku veljen episoodin jälkeen josta kerroin alla olevassa tarinassa.

Heti sen episoodin jälkeen Leenan isä oli pyytänyt Aria luokseen. Keskeyttänyt hyvin alkaneen riidan Arin ja Leenan kesken Arin laittaessa tulipunaisena herkkunsa housuinsa. Pikku veli hihitteli vieressä.

Ari istahti tuoliin joka olikin mukavaa perseen alla, pehmeä ja upposi syvälle, se hänen pakaransa nahkaiseen tuoliin. Veikko esitteli itsensä ja siitä selvisi hänen olleen noin nelikymppinen ja varsin hyvännäköinen. Sitten tuli SE kysymys mitä Ari osasi pelätä.

"Että mitä se äskeinen" tarkoittaen poikansa huoneessa tapahtunutta episoodia tyttären ja poikansa kanssa. Ari ei osaa valehdella eikä ollut aikaa keksiä parempaakaan selitystä joten hämillisenä oli pakko kertoa niin kuin asia oli.

Samalla Arin oma lemmikkikalu housuissa alkoi kasvaa ja sen huomasi myös Veikko. Ei voinut olla näkemättä etumuksen kasvavan kuin ruoho keväällä tai sienet syksyllä. Suhisten ja sihisten kangas osoitti jotain tapahtuvan sen sisäpuolella. Ari punastui ihan. Siinä tyttökaverin isän silmien edessä pikku veli housuissa paljastaa oman herkkyytensä.

Hiki alkoi valua Aria otsasta alas nenää ohittaen kohti suuta, eikä hän enää kuullut mitä Veikko häneltä kysyi. Jotain hän oli kysynyt sillä hänen ilmeensä kertoi että hän kovasti odotti vastausta. Anteeksi, mitä kysyittekään? Veikko hymyili katsahtaen suoraan Arin etumusta joka oli noussut huippuunsa. Ari laski myös oman päänsä sitä samaa kohdetta kohti ja hänen ilmeensä olisi ollut katsomisen arvoinen, sillä hän huomasi saman mikä Veikkokin. Hänen farkkujensa etumukseen oli ilmestynyt ylimääräinen musta ja todennäköisesti kostea läikkä. Häneltä oli päässyt kiimatippa joka oli lävistänyt alushousut koska kalu oli kasvanut yli pienten kalsariensa lahkeiden ja oli siis alushousujen ulkopuolella. Kiimalimaa oli tullut sen verran runsaasti,kuten häneltä usein tapahtuu, että sitä voisi verrata suoraan sperman tulon määrään. Joka ei sekään ollut kaukana, siis sperman tulo pojalla, sitä juuri mitä tyttökaveri odotti saavansa isän työhuoneen ulko puolella..