Tyttö makasi kalliossa pyyheliinansa päällä vaikka aurinko oli laskenut jokin aikaa sitten. Jari tirkisteli kuusien piilossa käsi farkkujensa sepaluksessa kourimassa kovaa kaluaan. Tyttö kun oli alaston levittäen härskisti jalkansa leveälle mahallaan maaten. Tytön pakaroiden välistä poika näki vitun karva tupsun joten tyttö oli jotain vähän vaille kuusitoista tai vastaavaa. Mielellään tyttö jonka poika tunnisti poika kodin johtajan tyttäreksi itseään pojalle esitteli. Jari tiesi tytön tietävän pojan tirkistelevän häntä kuusi metsän suojassa. Jari, joka oli vasta viisitoista kesäinen, kourii itseään yhä voimakkain vedoin, että oikein kipeää tekii. Hän hiipii hiljaa makaavaa tyttöä kohti.

Tytttö muka häpeillen veti pyyheliinan suojakseen Jarin lähestyessä häntä. Jari moikkasi mutta tyttö sanoi tiukasti että mitä sää täällä tiiraat? Tyttö mulkoili häpeämättömästi pojan etumusta joka pullisteli lupaavasti. Jari istahti tytön viereen eikä häpeillyt vaan asetteli kädellään ison mulkkunsa parempaan asentoon farkuissaan. Mitä sulla siellä, kysyi pojan toimia ihmetellen tyttö katsellen suurilla silmillään Jarin etumusta. Haluatko todella tietää, kysyi siihen Jari. Jooo, vastasi tyttö. Näytä mitä sää siellä piilottelet, jatkoi tyttö inttämistään. Kokeile ensin, käski Jari. Pane rohkeasti pienen kätesi sen päälle. Ja niin tyttö teki. Pani punaisin poskin jännittyneenä kätensä lämpimän pojan farkkujen etumuksen päälle, juuri siihen kohtaan missä hän tiesi sen ison mulkun jäykkänä ja isona olevan. Jari päästi voihkauksen työn käden osuessa kalunsa päälle. Tyttö tunsi sen sykkivän siellä lämpimässä. Jari sulki silmänsä, niin hyvältä tämä kaikki tuntui. Kukaan ei koskaan aikaisemmin ollut tällaista hänelle tehnyt. Hän oli toivonut jonkun koskevan häntä sieltä joskus ja nyt tämä ystävällinen tyttö tekee sitä. Koskettaa häntä sieltä.

Haluatko nähdä sen, kysyy käheällä jännittyneellä äänellä Jari ja avaa silmänsä. Joooo, pystyy tyttö vastamaan. Näytätkö, lisää tyttö siihen nopeasti ettei poika vaan ehtisi perua lupaustaan. Avaa vetoketju ja näytä sen kokonaan minulle, jooko? Avaa ite, sanoo jälleen kovanaamaksi muka muuttunut Jari. Vedä ite, toisti hän ojentaen etumustaan tytölle jolla käsi edelleen lepäsi pojan lämpimässä sylissä, ison mulkun päällä. Ota ja vedä vetoketjun alas, näin, sanoi Jari vetäen kiihkeästi sen sepaluksensa auki. Vedä nyt edes sen sieltä esille kun et vetoketjua auki saanut, härskiä näytellen jatkoi näyttelemistään Jari. Pane kätesi sinne ja ota siitä kiinni ja vedä ulos sen vempeleen, jakoi käskyjään Jari. Tyttö teki sen, pani kätensä auki olevasta sepaluksesta sisälle ja siellä vasta lämmintä oli. Tytön käsi osui johonkin sykkivään ja kovaan ja tyhmä varsinaisesti kun ei ollut arvasi että se on juuri se minkä hänen pitäisi vetää esille sieltä. Jarilla oli valkoiset kalsarit eikä oikein tarkkaan muista milloin viimeksi oli mulkkunsa pessyt sillä asuttiin maalla eikä siellä ihan joka päivä saunassa käyty vaikka lämmin kesä oli ollutkin. Hän kuten tytttökin haisti jotain lemahtavan kun tyttö veti sen varsin komean liha kimpaleen esille housuista. Mutta kaunis se oli oli tytönkin myönnettävä. Poikakin ihasteli sitä omaa mulkkuaan kun se siinä napaa kohti ojentautui kovana ja jäykkänä kuten miehen elin tässä tilanteessa pitääkin. Miksi se haisee niin kovasti happamalta, kysyy tyttö hämmästyneenä kun se sinänsä kaunis ja kova elin sojottaa siinä hänen silmiensä edessä? No, se on pesun tarpeessa, vastaa poika sanavalmiina. Saatkin pestä sen suullasi, jatkoi hän lausettaan. Hyj, en varmana, väisti ajatustakin tyttö nyrpistäen nenäänsä. Ota sen nyt vaan suuhusi, käski Jari. Hetken päästä sen maku paranee. Kokeile nyt edes, intti poika työntäen vastahakoisen tytön pään alas kohti punaista mulkun päätä joka kiilsi jännityksestä ja kiimasta. Ja vähän ehkä hiestäkin. Ei auttanut tytön muuta kun ottaa vastaan mitä annetaan, varsinkin kun ei tuntunut olevan vaihtoehtoja. Jari kun vahvoilla pojan käsillään väkisin tytön päätä laski kalun päätä kohti. Tytön oli pakko avata suutan vaikka vähän oksetti sen punainen mulkku ja ennenkaikkea siitä lähtevä valju haju. Mitäs siitä hajusta mutta sitten vasta kun tyttö sai otteen sen mausta oksetti vielä enemmän. Sen kun oli pakko ottaa suuhunsa pojan vahvojen käsivarsien alla. Hetken sitä suussa muiskuttaen sen maku parani kuten Jari oli luvannut. Se alkoi tuntua oikein mukavalta tytöstäkin ja hän alkoi nauttia siitä kuten Jarikin. Kaikki hyvä muuttui kuitenkin hetkessä kun sieltä alkoi suihkuta valkoista poika kermaa suu täyteen tytöllä. Hänen oli pakko sylkäistä mulkku suustaan ja oikaista itsensä pahasta asennosta suoraksi jolloin viimeiset pojan liemet suihkusi Jarin housuihin...