Liisa-äiti juoksi hädissään kädet ja kasvot limassa puhdistautumaan huutaen Arille, että odota siinä! Älä mene minnekään tuollaisena, ennenkuin minä haen jotain millä sinut puhdistetaan!. Miten tällaiseen tilanteeseen ollaan tultu selviää jos suvaitsette lukea edellisen alla olevan pikku tarinan.

Samalla kun Liisa avasi vastaanottohuoneensa oven sieltä puikahti hänen huomaamatta sisälle hänen 6-vuotias  poikansa Kalle Taru koiransa kanssa. Taru oli perheen toinen koira. Chin Chin rotuinen, mustavalkoinen pieni, pörröinen, vilkas ja nopea pentukoira. Taru hyökkäsi oitis vastaanottopöydällä selin makaavan Arin päälle. Ari yritti nousta siitä pelästyneenä koiran hyökkäyksestä ylös mutta Kalle, tyttökaverinsa pikku veli käski hänen pysyä paikoillaan juuri siinä asennossa. Kyllä Taru puhdistaa sinut, näin lausuen, muuten se voi purra ja sillä on terävät hampaat, kuten näet.

Pakkohan Arin oli siinä vaiheessa totella joten hän jäi makaamaan ja seuraamaan mitä se pikku vintiö alkoi hänelle tehdä. Aluksi Tatu turpineen ja kielineen alkoi nuolla Aria suoraan suuhun. Kasvot saivat seuraavan kasteen koiran kuolasta. Siitä Tatu siirtyi nopealla liikkeellä alemmas kohti Arin kainaloita jotka Kalle auliisti nosti esille koirallen nuoltavaksi.

Se pieni karvapallo luikehtii siitä sitä  kiinostavaan valkoiseen liemeen, kuin paksua maitoa muistuttavaan, alempana mahan kohdalla. Itse asiassa sitä oli kaikkialla navan ala puolella. Paksulla karhealla pienellä kielellään Tatu nuoli innokkaasti Arin tuotetta joka ei suinkaan ollut ehtinyt kuivua sillä ei siitä ollut vielä aikaakaan kun sitä tulvahti suuresta lihakimpaleesta ulos. Juuri siitä minkä Tatu otti suuhunsa imeäkseen siitä mitä vielä sai ulos. Herkkä Arin kalu alkoi oitis osoittaa nauttivansa käsittelystä jäykistyen. Koiran karkea kieli teki tehtävänsä.

Kalle sormillaan veti muutaman klimpin sitä Arin spermaa kohti peräreikää ja osoitti sitä hetken kuluttua koiralleen. Tatu, sitä on täälläkin. Katso!

Samalla poika nosti Arin karvaiset jalat ylös ja avasi hänen perä aukkonsa Tatulleen joka innostuneena uudesta kohteesta tallusteli pienillä tassuillaan sitä kohti. Pani sen pienen mutta tosi karhean kielensä niin syvälle poika tunneliin kuin mahdollista. Kalle ei pysynyt toimettomana Tatun nuoleskellessa Arin perä aukkoa vaan otti pienen kätösensä käyttöön alkaen runkata siskonsa poika kaverin isoa kovaksi jälleen kasvanutta melaa.

Tatun kieli perseessä ja Kallen käsi melallaan sai aikaan sen mitä oli odotettavissa. Kalu oksensi valkoista laavaa, ties monennenko kertaa vierailun aikana. Jälleen tyttökaveri jäi ilman. Hän kun saapui huoneeseen juuri sopivasti äitinsä kanssa pyyheineen. Sopivasti Tatu sekä Kalle puikahti hiljaa mutta vauhdilla pois näyttämöltä. Milloin, oj milloin Leena oli saava sitä poika kaverinsa ehtaa...?