Kuinkas sattuikaan mutta niin vaan oli että Arin tyttö ystävän Leenan äiti oli urologi ja siksi tyttären kaunis poika kaveri makasi tällä hetkellä alastomana vastaanotto pöydällä. Leenan äidillä oli kumikäsineet heiveröisissä handuissaan kun Ari makasi siinä mahallaan takapuoli esillä. Kaunis takapuoli olikin. Leenan äiti sitä taas kerran ihmettelemään miten kaunis pojan pakarat voikaan olla. Vaikka hän on elämänsä aikana saanut katsella niitä päivittäin hän niiden kauneuden edessä on aina yhtä sanaton.

Liisa, se on urologin nimi, on pyytänyt tyttärensä poika ystävän riisuutumaan heti kun poika on kertonut miten joutuisasti, melkein hätäisesti häneltä tulee. Kun vaan näkeekin jonkun kauniin tytön kaupungilla tulevan vastaan niin se hänen kalunsa housuissaan herää eroon ja alkaa valuttaa paksua limaa ja se on tosi noloa kun se on niin paksua että sitä tulee kalsarin läpi farkkuihin. Siinä se sitten loistaa loppu matkan kaikkien nähtävänä. No, Liisa sitä asiaa mitenkään muuttaa voi, sen hän tietää, mutta käskee pojan kuitenkin riisuuntua sillä hän haluaa nähdä tämän nuorukaisen alastoman vartalon nyt eikä vasta hääpäivän jälkeen. Olihan Liisa tytäreltään saanut  kuulla poika kaverinsa muistakin avuista, kuten se hänen iso kalunsa hänen farkuissaan. Se pullistus etumuksessa olikin lupaavaa katseltavaa. Ja siinähän se sitten oli nelikymppisen naisen edessä, se nuori mutta iso kalu, miehinen ylpeys. Kaunis se oli ehdottomasti kuten kalut yleensäkin.

Se iso kalu säkkeineen lyttääntyi pojan mahan alle kun Liisa käski Arin makuulle mahalleen tutkimuspöydälle, sillä urologilla oli yksityisvastaanotto kodin yhteydessä. Liisan sormi työntyi hetken kuluttua Arin perä aukosta sisälle ja melko syvälle se liukuikin. Urologilla oli pitkät tekokynnet ja se hieman satutti pojan  herkkää perä aukkoa. Se oli varmaan tarkoituskin, siltä se tuntui. Oliko urologi kaiken lisäksi sadisti? Oliko Ari masokisti? Tuli vaan mieleen kun se hänen kalunsa mahansa ja vuoteen välissä ahtaassa paikassa alkoi elää. Se jäykistyi jäykistymistään eikä sille mahtanut mitään. Sillä oli taas ne ihan omat halunsa mihin omistaja ei voinut mitään. Pakko oli antaa kovettua siellä ahtaassa paikassa. Asentoa piti kyllä muutta sillä se vaatii sen. Piti pyllyä nostaa että kalu sai paremman tilan kasvaa. Liisa hymähti. Arvasi mitä oli tapahtunut. Ja mitä tapahtuu koko ajan. Kasvaa vaikka ei olla kasvatuslaitoksessa. Liisa otti sormensa samalla pois käskien potilaansa kääntyä selälleen jotta pääsisi tutkimaan myös siltä puolelta. Nyt heti vai, kysyy hädissään Ari. Nyt heti vaan, eikä vasta huomenna, vastaa urologi. Pakkohan se on kai sitten, meinaa Ari ja punaisena kuin tomaatti kääntyy selälleen. Ja mikäs tuo sitten meinaa, sanoo Liisa osoittaen seisovaa kalua. Tuota juuri tarkoitan, alkaa Ari selittämään. Sanoinhan sen olevan liian herkän.

Kiimalimaa valui siitä kalusta solkenaan kastaen koko arvokkaan tutkimuspöydän pojan yhtä arvokkaalla paksulla liemellä. Liisa lääkärin oikeudella tutkimaan sitä kovaa kalua. Sitä hänen ei olisi pitänyt tehdä, sillä yksikin kosketus oli liikaa. Ari ei ehtinyt varoittaa kun sitä ehtaa poika kermaa tulvii kaikialle. Liisan äiti sai osan siitä naamalleen mikä ei käsilleen mahtunut, äiti sai kaiken sen mitä tytär odotti saavansa vastaan oton oven ulkopuolella..